Međužupanijsko natjecanje 2017

Medjuzupanijsko natjecanje 2017U subotu, 08. travnja 2017.g. održano je u Osnovnoj školi Dobriše Cesarića u Osijeku Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa.

Natjecalo se ukupno 19 ekipa osnovnih i srednjih škola s područja Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije, u dvije kategorije: podmladak i mladi.

 

Na natjecanju se provjeravalo znanje o pokretu Crvenog križa, međunarodnom humanitarnom pravu, ljudskim pravima i pružanja prve pomoći.

U kategoriji podmlatka prvo mjesto osvojila je ekipa Općinskog društva Crvenog križa Darda – OŠ „Darda“ s ostvarenih 103,53 bodova.

Ekipa GDCK Donji Miholjac u sastavu Laura Vrban, Laura Reljan, Nikola Brkić, Iva Korov i Andrea Samardžić osvojila je ukupno 87,87 boda i time zauzela šesto mjesto.

U kategoriji mladih prvo mjesto osvojila je ekipa Gradskog društva Crvenog križa Osijek – Medicinska škola – Osijek s ukupno osvojenih 115,43 bodova.

Ekipa GDCK Donji Miholjac u sastavu Lara Job, Matea Samardžić, Iris Šimenić, Tea Mikić Dunja Perasić s Matejom Adlešićem kao rezervnim clanom ostvarila je izvrsnih 107,27 bodova (samo 0.13 manje od drugoplasirane ekipe iz Slatine) i time zauzela treće mjesto u ukupnom poretku.

Tim Donji Miholjac

Podijeli:


Accessibility Toolbar