Organizirane dnevne aktivnosti

Od 01. svibnja 2014.g. u Gradskom društvu Crvenog križa Donji Miholjac provodi se projekt “Organizirane dnevne aktivnosti za starije osobe u Donjem Miholjcu” iz sredstava dobivenih od Ministarstva socijalne politike i mladih. Cilj je projekta unaprijediti kvalitetu života starijih osoba organiziranjem različitih vrsta aktivnosti na kojima korisnici sudjeluju prema svojim interesima.

Najzastupljenije su radionice izrade ručnih radova te različitih dekorativnih i uporabnih predmeta, gdje se korisnici potiču na kreativno izražavanje kao i na istraživanje različitih tehnika s kojima se ranije nisu susretali.

kreativne radionice

Kroz aktivnosti korisnici dolaze u dodir s volonterima i djelatnicima, s djecom i mladima, a iz te interakcije često se rađaju zanimljive ideje i suradnje.

kreativne radionice3

Korisnici projekta pripadaju trećoj dobnoj skupini, no često se kao volonteri i suradnici uključuju i mlade stručne osobe, koje svojim iskustvom u određenim područjima pomažu u održavanju visoke kvalitete projektnih aktivnosti.

zdravstveno preventivne aktivnosti

Ukoliko želite postati dio naše zajednice zadovoljnih korisnika, obratite nam se putem telefona 631-410 ili osobnim dolaskom.

Podijeli:


Accessibility Toolbar