Solidarnost na djelu 2022

Solidarnost na djelu je zajednička sabirna akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa u sklopu koje se prikupljaju financijska i materijalna sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane Hrvatske kako bi se pridonijelo ublažavanju njihova siromaštva i socijalne isključenosti.

Ovogodišnju, 50. po redu akciju Solidarnost na djelu Gradsko društvo Crvenog križa Donji Miholjac obilježit će provedbom kampanje za prikupljanje osnovnih namirnica pod nazivom “Ne dvoji, za drugog izdvoji” u suradnji sa školama na području djelovanja našeg Crvenog križa, prikupljanjem namirnica u samom Crvenom križu te prikupljanjem novca prodajom bonova na štandovima po gradu i susjednim općinama.

U akciju Solidarnost na djelu moguće se uključiti i putem uplata na žiro račun Gradskog društva Crvenog križa Donji Miholjac, a prikupljena financijska sredstva koristit će se za kupnju namirnica za pakete hrane za socijalno ugroženo stanovništvo na području djelovanja Crvenog križa Donji Miholjac. Pozivamo zainteresirane pravne i fizičke osobe da se uključe u prikupljanje financijskih sredstva do 31. prosinca 2022. godine. Zajedno prikupimo pomoć i vlastitim primjerom potaknimo solidarnost u zajednici!

Gradsko društvo Crvenog križa Donji Miholjac prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija Solidarnost na djelu samo je jedan od načina kojim se želi podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Od srca HVALA!  ❤️

KAKO MOGU POMOĆI?

Uplatom na račun IBAN: HR3223400091511202617
Model: HR99
Svrha: SOLIDARNOST NA DJELU 2022
ili skeniranjem koda

Podijeli:


Accessibility Toolbar